• Trending zoekopdrachten
Startpagina > Hulp > Bestelling en levering

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Bestelling en levering

 

 Traceer mijn bestelling.  


Controleer de trackinglink die we in je verzend-email hebben verzonden om up-to-date trackinginformatie te bekijken. Wacht 48 uur na verzending om te controleren.

Of je kunt je bestelling hier volgen

Controleer je gegevens. 

Log in op je account https://www.sizeofficial.nl/myaccount/dashboard/ om te controleren of we de juiste bezorginformatie voor je bestelling hebben en dat al je contactgegevens up-to-date zijn.

Neem contact op met je buren. Als u niet thuis bent, heeft de koerier het pakket mogelijk bij een van je buren afgeleverd.

 

Laden

Een groot deel van onze bestellingen komen vanuit de UK en hebben sinds januari een langere levertijd. Dit komt omdat wij en onze bezorgpartners wijzigingen aanbrengen in onze bezorgdiensten om aan het nieuwe douaneproces te voldoen. Wees gerust, wij zullen geen douanekosten doorberekenen en zullen het volledige bedrag dan ook betalen.
Laden

Ja, alle leveringen kunnen worden gevolgd via de link die per mail verzonden wordt. Mogelijk ontvang je ook e-mails van de koerier op verschillende punten tijdens de reis van de bestelling.
Laden

Om de betalingsopties van Klarna aan te kunnen bieden, zullen we bepaalde aspecten van je persoonlijke gegevens, zoals contact- en bestelgegevens, aan Klarna doorgeven zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betalingsopties en om de betalingsopties aan te passen. voor jou.

Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie uit het privacybeleid van Klarna.

Klik hier voor het privacybeleid van size?

Heb je vragen over Klarna? Check dan hier onze volledige FAQ.
Laden

Producten niet besteld:

Worden er items bezorgd die je niet hebt besteld, neem dan contact op met onze Klantenservice We zullen je retourmogelijkheden samen bespreken en sturen het betreffende item vervolgens op naar ons inspectieteam. Na verwerking zullen we een terugbetaling of omruiling aanbieden.

Producten niet meegeleverd:

Soms komt het voor dat we niet alle artikelen die je hebt besteld kunnen verzenden. Als dit het geval is, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van items die ontbreken in je bestelling.

 

Houd er rekening mee dat we een volledige terugbetaling zullen doen voor items die niet zijn verzonden.

 

Als je geen bericht hebt ontvangen dat een artikel niet beschikbaar was en je je volledige terugbetaling niet hebt ontvangen na 5 werkdagen, neem dan contact op met onze Klantenservice

Laden

Om een bestelling op te kunnen halen in een winkel selecteer je de optie "Click & Collect" tijdens het check-outproces, waarna je de winkel waar je de bestelling wilt ophalen selecteert uit de lijst die verschijnt.

Click & Collect is GRATIS en wordt geleverd in de door jouw gekozen winkel binnen de 4-7 werkdagen.

Ophalen kan in al onze winkels in Nederland, behalve deze in luchthavens of andere passagiersterminals waar publieke toegang zonder reisdoel niet mogelijk is. Kies eenvoudig “Winkelophaling” bij de check-out en selecteer een winkel uit de lijst.

We zullen een e-mail sturen om te laten weten wanneer het pakketje klaar is om te worden opgehaald.

Wanneer je een bestelling ophaalt, gelieve de betaalkaart die je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling of een identificatiebewijs met foto mee te nemen (voor bestellingen via PayPal is een identificatiebewijs met foto vereist).

Pas op; alleen de persoon die de bestelling heeft geplaatst kan deze in de winkel afhalen, indien anders aangegeven.

Binnen 14 dagen dient de bestelling te worden opgehaald in de winkel voordat deze worden geretourneerd. In dit geval wordt er direct terugbetaald.


Laden


Helaas, wanneer je een order hebt geplaatst kan deze niet meer worden geannuleerd.

Laden

Jammer genoeg is 24-uurslevering nog niet beschikbaar.
Laden

Onze koerier zal steeds proberen te leveren via de voordeur op het aangegeven adres, voordat het pakket bij de buren wordt achtergelaten. Wanneer alle pogingen tot aflevering falen, zal hij een kaartje achterlaten om je te laten weten wat hij gedaan heeft.
Laden

Standard Home Delivery

Price: €4 or FREE for orders over €80.
Delivery time: within 3-6 working days.click & Collect


Price: FREE
Delivery time: 6-7 days

*Prices and minimum amount for free delivery may be subject to change with promotional offers.
Laden

Alle leveringen naar een thuisadres worden afgehandeld door DPD of PostNL.
Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

DOWNLOAD ONZE APPS

Shop 24/7 met de size? app! Krijg hiermee toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Download uit de App Store Download op Google Play

Inschrijven nieuwsbrief

Loading
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Bezoek onze bedrijfspagina   www.jdplc.com Copyright © 2021 size?, Alle rechten voorbehouden
Loading